Tuesday, November 22, 2011

bro kembali...cincinsuasa berkarya lagi?:)

"segala Puji Dan Puja Hanya UntukMU Ya ALLAH"

Assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah.. ade gak kekuatan untuk bro menaip di sini kembali.. ruang luas bro untuk meluahkan, berkongsi, bercerita, berkarya disini...

lama da bro tak jenguk blog ni.kalu rumah dah berabuk da kan. semalam baru lepas tengok bola kat Gravy baby!, best, Tahniah Malaysia...:) sporting rakyat malaysia yang menyokong, berdiri time lagu negaraku berkumandang. terbaik!:)

videod


banyak perkara yang berlaku dalam hidup bro, takpe, sekrang kite cerita sekarang dan jom pasni kite same2 berkongsi life masing2...:)

PUISI?
bro kemungkinan akan stop involve dalam dunia puisi ni diluar untuk sementara, just kite berpuisi kat sini lak ye..:)ok? kalu kalian sudi baca, alhamdulillah...kite wat audio puisi lak pasni...:)

dalam life ni macam- macam impian kita kan, tp tak semua akan kite dapat gapai sekarang. insyaALLAH life ni akan sentiasa berpihak pada kite kalu kite tidak lupe pada PENCIPTA, bg bro, bro diuji jika makin lupe padaNya. insyaALLAH jom saling ingat mengingati ye..:)

ape2pun, salam ukhwahfillah dari bro..:)

No comments:

Post a Comment